Misafirliğe giden baba ve 3 çocuğu yanarak öldü

Düzenleyen:
Misafirliğe giden baba ve 3 çocuğu yanarak öldü

YAŞAM Haberleri

Sakarya'da misafirliğe giden aile, çıkan yangında feci şekilde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden 4 kişiden birinin bebek olduğu öğrenildi.

Sakarya'da misafirliğe giden 5 kişilik aile faciayı yaşadı. Gittikleri evde yangın çıkan talihsiz aile alevlerin arasında kaldı. Baba ve 3 çocuğunun öldüğü yangından, anne ve 4 yaşındaki oğlu yaralı oalrak kurtuldu.

Misafirliğe giden baba ve 3 çocuğu yanarak öldüYANGIN SOBADAN ÇIKTI
Olay, Sakarya’nın Geyve ilçesi Bağcaz Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bayram Bekçi (37) ve ailesinin misafirliğe gittiği arkadaşlarının evinde sobanın parlaması neticesinde yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipleri tarafından yapılan müdahale ile yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü.

Misafirliğe giden baba ve 3 çocuğu yanarak öldü

1'İ BEBEK 4 KİŞİ ÖLDÜ
Çıkan yangın sırasında evde bulunan Bayram Bekçi (37), çocukları Ömer Faruk (11), Dilara (14) ve Eslem Asaf (1) hayatını kaybetti. Yangından yaralı olarak kurtulan Bayram Bekçi’nin eşi Pınar Bekçi (36) ve 4 yaşındaki çocukları Eymen Bekçi (4), sağlık ekiplerince yapılan müdahalesinin ardından Geyve Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yapılan ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Eymen’in hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Yangını söndürmeye çalışan bir itfaiye eri ise hafif şekilde yaralandı. İtfaiye eri de sağlık ekiplerince tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...