Herkes onu arıyordu: Arda'dan kahreden haber geldi

Düzenleyen:
Herkes onu arıyordu: Arda'dan kahreden haber geldi

YAŞAM Haberleri

Kartal'da kendisinden bir süredir haber alınamayan ve ailesinin hayatından endişe ettiği 16 yaşındaki lise öğrencisi Arda'dan kahreden haber geldi. Arda Aydos Ormanı'nda ölü olarak bulundu.

Geçitğimiz günlerde Kartal'daki evinden ayrıldıktan sonra sırra kadem basan 16 yaşındaki lise öğrencisi Arda, her yerde aranıyordu. Meraklı bekleyişi süren aile, oğullarının hayatından endişe ediyordu. Arda ile ilgili kahreden haber bugün geldi. Talihsiz gencin cesedi Aydos Ormanı'nda bir ağaca asılı halde bulundu. 

VATANDAŞLARIN İHBARI ÜZERİNE BULUNDU
Kartal Esentepe Mahallesi'ndeki evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 16 yaşındaki Kartal Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi öğrencisi Arda Yurtseven’i bulmak için arama çalışmaları yürütülüyordu. Gencin cansız bedeni bugün Aydos Ormanı'nda bir ağaca asılı halde bulundu. Ağaca asılı cesedi gören vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmada cansız bedenin Arda Yurtseven’a ait olduğu belirlendi. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...