Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dolandırıcılara 64 ton üzüm kaptırdılar

Düzenleyen:
Dolandırıcılara 64 ton üzüm kaptırdılar

YAŞAM Haberleri

Manisa'da dolandırıcılar bu defa çiftçileri çarptı. Tüccar görünümlü sahtekarlar 64 ton kuru üzümü alıp kayıplara karıştı.

Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşanan olayda kendilerini tüccar olarak tanıtıp 7 çiftçiden 64 ton kuru üzüm çalan sahtekarlar kayıplara karıştı. Salihli’de H.H.K. (34) ve F.Ü. (32) adlı şüpheliler kendilerini tüccar olarak tanıtıp Taytan ve Yenipazar Mahallelerindeki 7 üzüm üreticisinden 768 bin lira değerinde 64 ton kuru üzümü almak için anlaştı.

HESAPTA PARAYI GÖRMEYİNCE GERÇEĞİ ANLADILAR
Dolandırıcılar
, iddiaya göre üreticilere kuru üzümlerinin karşılığı olan bedelleri Elektronik Fon Transferi (EFT) ile gönderdiklerini, paraların ise ertesi gün hesaplarına geçeceğini belirterek kuru üzümleri kamyonlara yükleyip mahalleden ayrıldı. Üzüm paralarının hesaplarına geçmediğini gören üreticiler durumu jandarmaya bildirdi.

SAHTEKARLARDAN BİRİ 3 TON 260 KİLO ÜZÜMLE YAKALANDI
Jandarma ekiplerinin çalışması sonucu şüphelilerden F.Ü., 3 ton 260 kilogram kuru üzümle yakalandı. Ele geçirilen üzümler ise sahiplerine teslim edildi. Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen F.Ü. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheli H.H.K.'nin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.




Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...