Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'de belediye binasında intihar paniği!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir'de belediye binasında intihar paniği!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bornova Belediyesi'nde çalışan ve hapse girdiği süreçte buradaki işine son verildiğini iddia eden şahıs, belediye binası içerisinde intihar girişiminde bulundu. Elinde silah ve bıçak bulunan şahıs 2 saat süren çalışmaların sonunda ikna edilirken, şüpheli emniyete götürüldü.

İzmir Bornova Belediyesi binasında gece saatlerinde intihar paniği yaşandı. İddiaya göre, belediyede işe başlamadan önce hakkında birçok suç kaydı bulunan şahıs, hakkındaki suçlardan dolayı hapse girdi. Yaklaşık 8 ay boyunca hapis yatan Aykut A, bu süreçte belediye tarafından işine son verildiğini öne sürerek tekrar belediyede çalışmak istediğini belirtti. Aykut A., elinde silah ve bıçakla belediye binasına gelerek intihar girişiminde bulundu.

İzmir'de belediye binasında intihar paniği!

2 SAATTE İKNA EDİLDİ

İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, belediye başkan yardımcılarından Barbaros Taşer de olay yerine geldi. Polis ekipleri ve belediye başkan yardımcısının yaklaşık 2 saat süren ikna çabaları sonucunda Aykut A. intihar etmekten vazgeçerek elindeki silahı ve bıçağı teslim etti.

Gözaltına alınan şüpheli emniyete götürülürken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...