Hırsız, 5 sağlam telefon yerine bozuk olanı çaldı

Düzenleyen:
Hırsız, 5 sağlam telefon yerine bozuk olanı çaldı

YAŞAM Haberleri

Mersin'de bir kişi, telefoncuda hırsızlık yaptı. Ancak zanlı, 6 telefondan bozuk olanını çaldığı anlaşıldı.

Yenişehir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi, 18. Cadde üzerinde bulunan bir telefoncuya müşteri kılığında hırsız geldi. Şahıs, ekranı kırık olan telefonunu tamir ettirmek istediğini söyleyerek çalışanları oyalamaya başladı. Bu esnada, bir anlık boşluktan faydalanarak tezgâhtaki bir telefonu cebine attı. Zanlı, bir süre daha çalışanlarla konuştuktan sonra ayrıldı.

"İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY BAŞIMA GELDİ"

Telefonun çalındığını fark eden dükkân sahibi Sertan Gündem, durumu polise bildirdi. Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlatırken Gündem "Tezgâhta 6 tane cep telefonu vardı. Bunlardan 5'i sağlam, 1'i bozuktu. Hırsız da gitmiş bozuk olanı çalmış. 20 yıldır bu işi yapıyorum, ilk defa böyle komik bir hırsızlık olayıyla karşılaştım. Ama yine de mağdur olduk. Çünkü o bozuk telefonu bayiye iade edecektik. Alan arkadaşa sesleniyorum: Mümkünse telefonu geri getirsin, sonra da gitsin. Çünkü o telefon bozuk, tamir edilemez. En azından sahibine teslim edelim" diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...