Karabük'te arama çalışması: Onlar mantar aradı ekipler de onları

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Karabük'te arama çalışması: Onlar mantar aradı ekipler de onları

YAŞAM Haberleri  / İHA

Karabük’ün iki ilçesinde mantar toplamak için ormana giderek kaybolan 15 kişi jandarma, UMKE ve AFAD ekipleri tarafından bulundu.

Karabük’te Eflani Müftüler köyü, Safranbolu Örencik köyünden Cemaller Mahallesi ile Ahmet Usta ve Sarıçiçek Tepesi mevkiindeki ormanlık alanda 15 kişi mantar toplarken kayboldu. Mantar toplamak için ormanlık alana giren 15 kişiden haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

MANTAR TOPLAYANLARA İDARİ PARA CEZASI KESİLDİ

Ormanlık alanda arama çalışması başlatan jandarma ekipleri UMKE ve AFAD ekiplerinden yardım istedi. UMKE, AFAD ve jandarma ekiplerinin saatler süren arama çalışmalarının ardından 15 kişi ormanda bulunurken mantar toplamak için ormana giren kişilere 30 Eylül tarihine kadar ormanlara giriş yasağından dolayı Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından idari para cezası kesti.  

Karabük'te arama çalışması: Onlar mantar aradı ekipler de onları

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...