Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir anlık hata talihsiz kadının canına mal oldu

Düzenleyen:
Bir anlık hata talihsiz kadının canına mal oldu

YAŞAM Haberleri

Antalya'da bir aracın kontrolüne kaybederek şarampole yuvarlanması sonucunda, 1 kişi hayatını olay yerinde kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Trafik kazası yine bir cana mal oldu. Bir anlık dikaktsizlikle direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför, aracının şarampole yuvarlaanmasına neden oldu. Araçta bulunan yolculardan biri feci şekilde hayatını kaybetti. Şoförle beraber 4 kişi ise yaralandı.

Bir anlık hata talihsiz kadının canına mal oldu10 METRE YÜKSEKLİKTEN ŞARAMPOLE YUVARLANDI
Kaza, Antalya Serik Beşkonak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beşkonak istikametinden Taşağıl istikametine seyir halindeki Adem Çağlar'ın kullandığı otomobil, Sağrin Mahallesinde 10 metre yükseklikten yolun sağında bulunan şarampole devrildi.

TALİHSİZ KADIN OLAY YERİNDE ÖLDÜ
Kazada araçta yolcu olarak bulunan Emine Çağlar olay yerinde yaşamını yitirirken, araç sürücüsü Adem Çağlar, çocukları Beyza Çağlar ve Yusuf Çağlar ile Arzu İrem Şimşek yaralandı. Serik ve Antalya'da bulunan hastanelere kaldırılan yaralılardan otomobil sürücüsü Adem Çağlar’ın hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...