Denize düşen yavru kedi bez parçasıyla kurtarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Denize düşen yavru kedi bez parçasıyla kurtarıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya’da kayalıklardan denize düşen yavru kedi, bir otelin güvenlik personeli tarafından denize uzatılan bez parçasıyla kurtarıldı. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Yeşilbahçe Mahallesindeki Erenkuş Plajında annesiyle birlikte kayalık alanda gezen bir yavru kedi, yaklaşık 3 metrelik yükseklikten denize düştü. Suya düşen yavru kedikayalıklardan tırmanmaya çalışsa da başarılı olamadı. O sırada denizden kedi sesinin geldiğini duyan güvenlik personeli, kayalık alanın yanına geldiğinde denizdeki yavru kediyi fark etti.

ANNE KEDİNİN BAKIŞLARI DUYGULANDIRDI

Plajdan bez parçası bulup denize sarkıtan personel, bir süre yavru kedinin tırmanmasını bekledi. Kurtarma çabalarını anne kedi de izlerken, beze tırmanan yavru kedi karaya çıkartıldı. Korktuğu gözlerinden okunan yavru kedinin bezle kurtarıldığı o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Anne kedinin güvenlik personeline teşekkür bakışlarıysa duygulandırdı.

Denize düşen yavru kedi bez parçasıyla kurtarıldı

 

                                          

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...