Ender görülen gelincik şehir merkezine indi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ender görülen gelincik şehir merkezine indi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adresini şaşıran gelincik Ardahan şehir merkezine indi. Apartmanın önünde gelinciği gören vatandaşlar cep telefonu ile o anları kaydetti.

Ardahan’ın Kaptanpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi’nde çevre halkı gelincik gördüklerini söyledi. Çok hızlı hareket eden ve pek sık rastlanmayan gelinciği şehrin ortasında görenler o anları fotoğraflamayı ihmal etmedi. Fare, tavşan, kuş, yılan, kümes hayvanlarını avlayarak beslenen gelinciği apartmanın önünde gezdiğini gören 15 yaşındaki lise öğrencisi Aykut Yıldız, gelinciği görünce şaşkınlığa uğradığını söyledi.

“İNTERNETTEN ARAŞTIRINCA ANLADIM”

 Gelinciklerin, şehir merkezlerinde ender görülen bir türden hayvanlar olduğunu söyleyen Yıldız, "Balkondan dışarıyı seyrediyordum. Bir anda gelinciğe benzeyen hareketli bir hayvan gördüm. Hemen cep telefonu kameramla çekmeye başladım. Kış aylarında beyaz olan bu hayvanlar yazın siyah renge bürünüyor. Daha sonradan da internetten araştırınca gelincik olduğunu anladım" dedi.

Ender görülen gelincik şehir merkezine indi

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...