Feci kaza! Sürücünün kolu koptu

Düzenleyen:
Feci kaza! Sürücünün kolu koptu

YAŞAM Haberleri

Malatya'da anlık dikkatsizlik sonucu minibüsüyle bariyerlere giren sürücünün kazada kolu koptu. Talihsiz adam, ambulans helikopterle hastaneye yetiştirildi.

Bir trafik kazası haberi de Malatya'dan geldi. Minibüs şoförü, anlık bir hatayla şiddetli bir biçimde bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle ciddi biçimde yaralanan sürücünün kolu koptu. Olay yerine intikal eden ambulans helikopterle yaralı adam hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

SÜRÜCÜNÜN KOLU KOPTU, YOLCU İSE HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI
Yasin Atahan Özer'in kullandığı minibüs, Malatya-Hekimhan yolunun 30. kilometresindeki Kızılyarma mevkisinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere çarparak devrildi. Kazada sürücü Özer ile bir yolcu yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan ve kolu kopan Özer, ambulans helikopterle, diğer yaralı ise ambulans ile Malatya'daki hastaneye kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...