İzmir'de iki aile arasında pompalı tüfekle kavga: 1 ölü, 5 yaralı

İzmir'de iki aile arasında pompalı tüfekle kavga: 1 ölü, 5 yaralı

YAŞAM Haberleri

İzmir Karşıyaka'da akraba oldukları öğrenilen iki aile arasında çıkan kavgada 29 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti, 5 kişi de yarakandı.

İzmir Karşıyaka'da iki aile arasında çıkan tartışma, ailenin diğer fertlerinin de karışmasıyla büyüyerek kavgaya dönüştü. Ailelerden birinin balkondan pompalı tüfekle ateş açması sonucu 29 yaşındaki bir kadın hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.

İddiaya göre, Örnekköy Mahallesi'nde çocukları kavga eden ve akraba oldukları öğrenilen S.Z. ile Demet K. tartışmaya başladı. Ailelerin diğer fertlerinin de dahil olmasıyla büyüyen olay sırasında S.Z'nin kocası K.Z, evin balkonundan pompalı tüfekle ateş açtı. Demet K, Serdar K, Gamze K. ve Niyazi G. vücutlarına isabet eden saçmalarla, K.Z. ile Şahin K. ise darp nedeniyle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İzmir'de iki aile arasında pompalı tüfekle kavga: 1 ölü, 5 yaralı
İzmir'deki kavga sonrası meraklı vatandaşlar sokağa döküldü

GENÇ KADIN KURTARILAMADI
Demet K. ve Şahin K. özel bir hastaneye, diğer yaralılar ise Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Demet K. kurtarılamadı. Genç kadının cesedi, savcı incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan K.Z'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...