Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avcılar'da korkutan patlama: 1 yaralı

Düzenleyen:
Avcılar'da korkutan patlama: 1 yaralı

YAŞAM Haberleri

Avcılar'da bir dairedeki mutfak tüpünün patlaması sonucu 1 kişi yaralanırken, binada büyük çaplı hasar meydana geldi.

İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde bulunan 2 katlı bir binanın birinci katındaki dairede bulunan mutfak tüpü, henüz belirlenemeyen nedenle patladı. Güne patlama sesi ile uyanan mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. Patlama nedeniyle dış duvarları yıkılan dairenin moloz parçaları çevreye saçılırken, olayda yaralanan daire sakini kadın sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Patlamanın yaşandığı evin arkasında yer alan binanın birinci katındaki dairenin camlarında hafif hasar meydana gelirken, patlamanın meydana geldiği evde ise büyük çapta hasar oluştu.

Avcılar'da korkutan patlama: 1 yaralı

Patlamada evde yaşayan hamile anne Sema Ş. hafif şekilde yaralandı.

APARTMANA GİRİŞ ÇIKIŞLAR GEÇİCİ OLARAK KAPATILDI

Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, patlamanın meydana geldiği binaya gelerek incelemelerde bulundu. İnan, olaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Tüp patlaması, bir kişi hafif yaralı. O da olayın şokuna girmiş. Eldeki bilgiler bunlar" dedi.

Patlamanın meydana geldiği evde olay yeri ekiplerinin incelemeleri devam ederken, dairenin bulunduğu apartmana giriş çıkışlar geçici olarak kapatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...