Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Malatya'da feci kaza: 1'i polis memuru 5 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Malatya'da feci kaza: 1'i polis memuru 5 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Malatya'da 3 aracın birbirine girdiği feci kazada 1'i polis memuru 5 kişi hayatını kaybetti.

Elazığ istikametinden gelen bir araçla karşı yönden gelen iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada hurdaya dönen araçlardan 2'si yol kenarında bulunan kayısı bahçesine savrulurken, ihbar üzerine olaya yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

POLİS MEMURU KURTARILAMADI

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan 4 yaralı Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılırken, Selami Çeçen (22) ile ismi öğrenilemeyen bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti.
Hastaneye kaldırılan ve polis memuru olduğu öğrenilen yaralılardan Abdusselam Ekici'nin de (26) hayatını kaybettiği öğrenildi.

YARALI 3 KİŞİ DE HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Şerif Ekici (50) ve Fehriye Çeçen'in (33) de hayatını kaybetmesi ile kazada ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.

Malatya'da feci kaza: 1'i polis memuru 5 ölüKazada hayatını kaybeden polis memuru Abdusselam Ekici'nin Diyarbakır'da görev yaptığı öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...