Adana ilginç hırsızlık: Hamile kadın çilingirci çağırıp komşusunu soydu!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana ilginç hırsızlık: Hamile kadın çilingirci çağırıp komşusunu soydu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da yeni evli komşusuna altınlarını nereye saklaması gerektiğini söyleyen hamile kadın, komşusu evden çıkınca çilingirciyi çağırıp altınları çaldı.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Pınar Mahallesi’nde bir apartman dairesine taşınan yeni evli Yakup ile Zeynep Öztürk çifti 9. Katta oturan ve 7 aylık hamile olan Güllü P. ile arkadaş oldu. Zeynep Öztürk ile sürekli birbirine gitmeye başlayan Güllü P. Öztürk’e sohbet ederken altınlarını nereye sakladığını sorduktan sonra, “En uygun yer yatak odasındaki asma tavanın iç kısmı. Oraya saklamalısın yoksa hırsızlar çalar” dedi.  Ziyaretten bir süre sonra Öztürk’e mesaj atan ve evde olup olmadığını öğrenmeye çalışan Güllü P. Mahalledeki çilingirciyi çağırarak kapıda kaldığını söyleyerek kapıyı açtırdı. Kapı açılınca komşusunun 71 bin TL değerindeki altınlarını çalan Güllü P. altınları alıp evden kaçtı.

ALTINLARI ÇALAN KADIN EV HAPSİ CEZASINA ÇARPTIRILDI

Eve döndüklerinde açık kapıyı gören Öztürk çifti durumu Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine bildirdi. Binanın güvenlik kamerasını inceleyen ekipler 7 aylık hamile olan Güllü P.’yi gözaltına aldı.  Emniyete götürülen Güllü P.,  eşi iş kuracağı için altınlarını aldığını söyleyerek ağlayıp pişman olduğunu dile getirdi. Adliyeye sevk edilen Güllü P., çıkarıldığı mahkemece ev hapsi cezasına çarptırıldı. Güllü P.’nin sattığı altınlar kuyumcudan alınarak, Öztürk çiftine geri verildi.  

Adana ilginç hırsızlık: Hamile kadın çilingirci çağırıp komşusunu soydu!           

                             

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...