Adana’da kumar baskınında ilginç anlar: Yakalanınca çekirdek çitlemeye başladılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana’da kumar baskınında ilginç anlar: Yakalanınca çekirdek çitlemeye başladılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da emniyet güçleri tarafından yapılan kumar baskınında 39 kişiye kumar oynatmaktan adli işlem başlatılırken 158 şahsa ise kumar oynamaktan 211 bin 88 lira para cezası kesildi. Yapılan baskınlarda kumar oynarken polise yakalanan iki şahsın çekirdek çitlemesi dikkat çekti.

 

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Büro Amirliği ekipleri kooperatif kahvehane ve dernek lokoli olarak faaliyette bulunan 38 adreste kumar oynatıldığını tespit etti. Polis ekipleri şok baskınlar yaparak kumar oynayanları suçüstü yakaladı. Baskınlarda kumar oynattığı tespit edilen 39 kişiye adli işlem başlatılırken kumar oynayan 158 kişiye ise 211 bin 88 TL idari para cezası uyguladı.

KUMAR BASKININDA YAKALANINCA ÇEKİRDEK ÇİTLEDİLER

Yapılan baskınlarda çok sayıda poker pulu, poker masası, iskambil kağıtları, okey takımı, zar, ruhsatsız tabanca, fişek ve 41 bin 850,00 TL paraya el konuldu ve kumar oynanan adresler mühürlendi. Emniyet güçleri tarafından yapılan baskın sırasında iki kumar oynayan şahsın poker masası başında çekirdek çitleyerek etrafa baktığı o anlar ise dikkat çekti.

Adana’da kumar baskınında ilginç anlar: Yakalanınca çekirdek çitlemeye başladılar

                                        

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...