Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Okula gidiyorum diye çıkan 16 yaşındaki kızdan 6 gündür ses seda yok

Düzenleyen:
Okula gidiyorum diye çıkan 16 yaşındaki kızdan 6 gündür ses seda yok

YAŞAM Haberleri

Manisa'da 6 gün önce sabah saatlerinde okula gidiyorum diyerek evden çıkan 16 yaşındaki Fatma Karagüllü isimli genç kız, aynı günün akşamı da arkadaşında kalacağını söyleyerek evine dönmedi. Genç kızdan o günden beri haber alınamıyor.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki Fatma Karagüllü'den 6 gündür haber alınamıyor. 1 Ekim günü evden okula gidiyorum diyerek çıkan Fatma, aynı günün akşamında ailesini telefonla arayarak geceyi arkadaşında geçireceğini söyledi. O akşam kızlarının sesini son kez duyan aile çaresizlik içinde kızlarından bir haber bekliyor. 6 gündür hiçbir haber alınamayak Fatma'nın anne ve babası, 'evine dön' çağrısında bulundu. Öte yandan genç Fatma'nın son 10 gündür okula gitmeyip ders saatlerini parklarda veya okul kantininde geçirdiği ortaya çıktı. 

Okula gidiyorum diye çıkan 16 yaşındaki kızdan 6 gündür ses seda yok

'OKULA GİDİYORUM' DİYE ÇIKTI

Okula gidiyorum diyerek evden çıkan Fatma Karagüllü akşam saatlerinde babasını arayarak ‘Bu akşam arkadaşım Tuğçe’de kalacağım’ dedikten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Baba Ali Karagüllü okula gittiğinde ise kızının 10 gündür okula gelmediğini ve derse girmediği zamanlarda okul kantininde veya parklarda vakit geçirdiğini öğrendi. Emniyete kayıp başvurusunda bulunan aile kızlarından bir iz bulunması için çaresizlik içinde bekliyor.

Okula gidiyorum diye çıkan 16 yaşındaki kızdan 6 gündür ses seda yok

ACILI AİLE: HER GÜN AĞLIYORUZ

Kızlarının ortadan kaybolduktan sonra her gün ağladıklarını ve diğer çocuklarının da okula gitmediğini kaydeden Baba Ali Karagüllü, “Kızımla bir sorunumuz yoktu. Kardeşi Mehmet’le birlikte her gün okula gidiyordu. Kızım Cuma günü akşam eve dönmedi. Telefon ettim ve nerede olduğunu sordum. ‘Kızım eve gel’ dedim. ‘Baba ben Tuğçe’nin yanında kalacağım’ dedi. Ben de ‘Kızım kimsenin yanında kalma, hastalık var, geri dön.’ dedim. O da bana ‘Baba tamam cumartesi günü saat 13.00’da geleceğim’ dedi. Bekledim gelmedi. Biz zaten gariban bir aileyiz. Bana mesaj attı ‘Baba döneceğim ben sana’ dedi bir daha haber alamadık. Nereye gitti, nerede hiçbir bilgimiz yok. Hiçbir şekilde ulaşamıyoruz. Telefonlara çıkmıyor. Ne kızım ne de Tuğçe adındaki arkadaşı. Okula 10 gündür gitmiyormuş. Okula gidiyorum diye okula gidip kantinde takılıyormuş. Parası pulu yok bu kızın. Evden giderken cebinde 70 Lirası vardı. 6-7 gündür bu kız ne yiyor ne içiyor bilmiyoruz. Endişe ediyorum. Kimler aldı kızımı, kimler götürdü bilmiyorum hepsinden şikayetçi olacağım. Hiç şüphelendiğim kimse yok. Görmediğim, bilmediğim için kimseyi suçlayamam. Biz elimizden geldiğince koştuk ettik başka da bir şey gelmiyor elimizden. Her gün ağlıyoruz. Hanım perişan kaç gündür arıyoruz. Araya araya akıl da kalmadı bizde” dedi.

Okula gidiyorum diye çıkan 16 yaşındaki kızdan 6 gündür ses seda yok

"BEN KIZIMIN SÖZÜNE GÜVENİRİM"

“Kızım dön gel evine” diyerek gözyaşları döken baba Karagüllü, “Bizden sana bir sıkıntı olmaz. Gelmeni istiyorum. Neredesin sokaklarda kalmanı istemiyorum. Başkalarına uyma, senin baban var burada. Şimdiye kadar kızıma karşı tek bir kötü söz söylemedim. Gel kızım gel. Evlat acısı zordur. Bir tokat bile vurmadım. Millet ne derse desin ben kızımın sözüne güvenirim. Kardeşlerin düşünüyor. Gelmeni istiyorum. Dön bize gel. Emniyette her yerde arıyor.” diye konuştu.

"NE YEMEK YİYEBİLİYORUZ NE UYUYABİLİYORUZ"

Yeme içmeden kesilen ve uykusuz geceler sürekli gözyaşı döken anne Saliha Karagüllü ise gözyaşları içinde şunları söyledi: “Cuma gününden beri kayıp. Anne okula gidiyorum diye okula gitmemiş hiç. Parklarda arkadaşıyla geziyormuş. Geri dönmesini istiyorum. Ne yemek yiyebiliyoruz ne uyuyabiliyoruz. Geri dönmesini istiyorum. Hepimiz onu çok özlüyoruz. O bizim evladımız. Ufak kızım geceleri ablam ablam diye ağlıyor. Geri dönmesini istiyorum başka bir şey istemiyorum. Anneciğim seni çok seviyorum. Ne olursun gel.”

Öte yandan Manisa İl Emniyet Müdürlüğü 1 Ekim Cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki Fatma Karagüllü’nın bulunması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...