Beylikdüzü E-5'te zincirleme kaza: Trafik durma noktasına geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beylikdüzü E-5'te zincirleme kaza: Trafik durma noktasına geldi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Son dakika haberine göre; Beylikdüzü E-5 yan yolda bir kamyon, iki minibüs ve iki otomobilin karıştığı zincirleme kaza nedeniyle trafik durma noktasına gelirken, kazada bir kişi yaralandı.

Sabah saatlerinde Beylikdüzü E-5 yan yol Avcılar istikametinde trafiği durma noktasına getiren zincirleme bir kaza meydana geldi. İddiaya göre, durağa yanaşmadan yolcu indirmeye çalışan minibüs, 5 aracın karıştığı zincirleme kazaya sebep oldu.

Yolun ortasında yolcu indirip bindirmek için aniden duran minibüse yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramayan bir kamyon çarptı. Kamyon, ardından da bir otomobile çarparak orta refüje çıktı. Kazada kamyonun çarptığı minibüs ise durakta bekleyen başka bir minibüse ve bir otomobile çarptı. 5 aracın karıştığı zincirleme kazada otomobilde bulunan bir kişi yaralandı.

YARALANAN KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, polis ve itfaiye sevk edildi. Kazada yaralanan otomobilde bulunan kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis kazayla ilgili incelemelerine başladı.

Beylikdüzü E-5'te zincirleme kaza: Trafik durma noktasına geldi

"MİNİBÜS DURAĞA ÇIKTI, SON ANDA DURDU"

Kaza sırasında yaşananlara tanık olan bir vatandaş, "Zincirleme kaza oldu. Minibüs durağa çıktı, son anda durdu. Durakta kimseye bir şey olmadı" diye konuştu.

Yaşanan kazayı gören bir başka vatandaş ise "Minibüs durdu, arkasındaki araba durdu. Kamyon da duramadan geldi çarptı. Toplam 5 araç kazaya karıştı, 1 yaralı var. Durakta bir kadın vardı, ucuz atlattı" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...