Hatay'da nar ekşisi şişelerinden 200 kilo uyuşturucu çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hatay'da nar ekşisi şişelerinden 200 kilo uyuşturucu çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hatay İskenderun Limanı'nda bulunan konteynerlerin içerisinde nar ekşisi şişelerine gizlenmiş 200 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Hatay İskenderun Limanı'nda bir konteynerde yapılan aramada 200 kilogram uyuşturucu hap ele geçirildi.

İskenderun Emniyet Birimlerine gelen ihbar, Hatay Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ile paylaşıldı. Edinilen bilgiye göre, söz konusu ihbardaki bilgilerin değerlendirilmesi sonucu İskenderun Limanı'nda nar ekşisi yükü ile bekletilen bir konteyner şüpheli bulundu.

Öncelikle riskli olarak değerlendirilen konteyner, x-ray taramasına sevk edildi. Burada konteynerin içerisindeki nar ekşisi şişelerinde şüpheli yoğunluk bulunduğu saptandı. Arama hangarına alınarak açılan konteynerdeki plastik nar ekşisi şişeleri içerisine konulmuş balonlarda yüz binlerce uyuşturucu hap gizlendiği tespit edildiği bilgisine ulaşıldı.

Hatay'da nar ekşisi şişelerinden 200 kilo uyuşturucu çıktı

BALONLAR ŞEKLİNDE YERLEŞTİRİLMİŞ

Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan İskenderun Limanı'na gelen bir tırın üzerindeki konteynerde yapılan aramada konteynerdeki nar ekşisi şişelerinin içerisinde balonlar şeklinde yerleştirilmiş 1 milyon 200 bin adet ve toplamda 200 kilogram olan uyuşturucu hap ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu ile bağlantılı olduğu belirlenen yabancı uyruklu iki şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldığı öğrenildi.

Hatay'da nar ekşisi şişelerinden 200 kilo uyuşturucu çıktı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...