Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobiliyle yayaya çarpıp kaçan sürücünün karantina kararı olduğu ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Otomobiliyle yayaya çarpıp kaçan sürücünün karantina kararı olduğu ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri  / AA

İzmir’in Bayraklı ilçesinde korona virüs karantinasında olması gereken otomobil sürücüsü, otomobiliyle yarışırken bir yayayı yaralayıp olay yerinden kaçtı. Kaçan sürücü, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Bayraklı ilçesine bağlı Adalet Mahallesi’nde 27 Eylül günü yarış yapan iki otomobilden biri Hüseyin B’ye çarparak kaçtı. Ağır yaralanan Hüseyin B. Ege Üniversitesi hastanesine kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatan ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. İncelemeler sonrasında Hüseyin B.’nin ağır yaralanmasına neden olan otomobilin sürücüsünün E. Ç. oluğu belirlendi.

KARANTİNA SÜRECİNİ TAMAMLAMASI İÇİN EVE GÖNDERİLDİ

E.Ç'nin otomobilinin tampon, kaput ve tavanında da kazaya dair iz ve göçük tespit edildi. Öte yandan yapılan araştırmada E. Ç.’nin kaza günü Kovid-19 karantinasında olması gerektiği belirlendi. E. Ç. karantina sürecini tamamlaması için evine gönderildi. Kazada ağır yaralanan Hüseyin B'nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...