Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

19 yaşındaki gencin feci sonu

Düzenleyen:
19 yaşındaki gencin feci sonu

YAŞAM Haberleri

Antalya.'da 19 yaşındaki bir genç, apartman boşluğunda ölü olarak bulundu. Gencin intihar ettiği ya da düştüğü ihtimalleri üzerinde duruluyor.

Antalya'da 10 katlı bir apartmanın 4. katında ailesi ile birlikte yaşayan 19 yaşındaki genç, söz konusu binanın boluğunda ölü olarak bulundu. İntihar ya da kaza gibi ihtimallerin araştırıldığı olay sonrası talihsiz gencin ailesi ölüm haberiyle yıkıldı.

KOMŞULAR TARAFINDAN BULUNDU
Olay Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi 1529 Sokak üzerinde bulunan sitede gerçekleşti. 10 katlı apartmanın 4. katında ailesiyle birlikte yaşayan E.K.'nın yerde hareketsiz şekilde yattığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede E.K.'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

İNTİHAR MI, KAZA MI?
Gencin apartmandan düştüğü ya da intihar ettiği yönünde polis inceleme başlatırken, evinin düştüğü yerin arka cephesinde olduğu öğrenildi. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından gencin cenazesi ölüm nedeni belirlenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...