Çekmeköy’de boncuklu tabancayla market soygunu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Çekmeköy’de boncuklu tabancayla market soygunu

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Çekmeköy’de bir market çalışanını, boncuklu oyuncak tabancayla tehdit eden iki şüpheli market kasasındaki 15 bin lirayı alarak kaçtı. Güvenlik kameralarından tespit edilen şüpheliler polis ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından 5 Ekim’de akşam saatlerinde Kirazlıdere Mahallesi’nde bulunan bir marketin kasasından bıçak ve silah tehdidiyle para çalınması ile ilgili çalışma başlattı. Marketteki güvenlik kameralarının bozuk olması nedeniyle çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına ait görüntülerin incelenmesi sonucu olayı gerçekleştiren Erdi Ç. (21) ve Ersin C. (19) gözaltına alındı.

GÖZALTINA ALINAN İKİ ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda olayda kullanılan tabancanın boncuk atan oyuncak tabanca olduğu belirlendi. Evde yapılan aramalarda marketten gasbedildiği değerlendirilen 4 bin 330 lira paraya da el konuldu. İki zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...