Hastanedeki eşini görmek için çıktığı eve bir daha dönmedi: Yaşlı adam her yerde aranıyor

Düzenleyen:
Hastanedeki eşini görmek için çıktığı eve bir daha dönmedi: Yaşlı adam her yerde aranıyor

YAŞAM Haberleri

Rize'de kızının evinden çıkıp hastanedeki eşini ziyaret etmeye giden yaşlı adam, sırra kadem bastı. Her yerde aranan 75 yaşındaki şahıstan 2 gündür haber alınamadığı öğrenildi.

Trabzon'dan Rize'ye eşinin tedavisi için gelen ve kızında kalan 75 yaşındaki vatandaş ortadan kayboldu. Eşini ziyaret etme gerekçesiyle evden çıkan adama 2 gündür ulaşamayan ailesi, endişe içerisinde gelecek güzel bir haberi bekliyor.

ARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
Uzun yıllar Rize’de yaşamış ve Pazar Kirazlık Çay Fabrikası’ndan emekli olduktan sonra memleketi Trabzon’un Araklı ilçesinden ev alarak oraya yerleşen Dursun Zehir, eşinin Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görmesi nedeniyle Pazar ilçesindeki kızının evinde kalmaya geldi. 2 gün önce kızının evinden hanımının yanına hastaneye gitmek için çıkan Zehir’den bir daha haber alınamadı.
Zehir için Emniyet Müdürlüğüne haber verilerek arama çalışması başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...