Bozuk yollar şifa oldu! Böbrek taşını düşürmek isteyen bu köye uğruyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bozuk yollar şifa oldu! Böbrek taşını düşürmek isteyen bu köye uğruyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Böbrek taşı rahatsızlığı çeken bazı köylülerin, taşları köyün bozuk yollarında traktörle yolculuk yaparken dökmesi üzerine Sorgun köyü, bunu tedavi yöntemi olarak uygulamaya başladı.

Bursa'nın Keles ilçesine bağlı olan Sorgun köyünde yaşayan vatandaşlar, böbrek rahatsızlığı çektiklerinde hastaneye gitmek yerine köyün bozuk yollarında traktörle yolculuk yaparak şifa arıyor. 

Bozuk yollarında birçok kişinin böbrek taşı düşürmesiyle ünlenen Sorgun köyünde, traktör römorkunda zıplayarak yolculuk yapanların böbrek taşları kısa sürede düşüyor. Böbrek taşı düşürmek isteyen çok sayıda insan, köye gelerek traktörle yolculuk yapıyor.

Bozuk yollar şifa oldu! Böbrek taşını düşürmek isteyen bu köye uğruyor

"RAHATSIZLIK ÇEKENLERE YOLCULUK YAPTIRIYORUZ"

Köy yollarında birçok kişinin böbrek taşı düşürdüğünü ifade eden köylüler, "Yollarımız bozuk olduğu için araba veya traktörle yolculuk ederken çok fazla zıplıyoruz. Yollar yolculuk edenleri zıplattığı için böbrek taşı rahatsızlığı nedeniyle hastaneye giden bazı insanlar taşlarını yolda düşürdü. Biz de bunun üzerine böbrek taşı rahatsızlığı çekenlere yollarda traktör römorku ve arabayla yolculuk yaptırıyoruz. Bu sayede kısa sürede taşlarını döküyorlar. Çok sayıda kişi taşını döktü" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...