Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bekçiler şüphelenip aradı, araçtan uyuşturucu çıktı

Düzenleyen:
Bekçiler şüphelenip aradı, araçtan uyuşturucu çıktı

YAŞAM Haberleri

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde devriye gezen bekçilerin şüpheleri üzerine aradıkları aracın içinden 4 adet içime hazır uyuşturucu madde ve 8.6 gram Skunk maddesi çıktı.

Kocaeli’nin Darıca ilçesi Bayramoğlu Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde devriye gezen bekçiler, boş arazide bir aracın durduğunu ve içerisinde şahısların olduğunu fark etti. Bunun üzerine şüphelenerek araçta arama yapan ekipler, kapının cep kısmında saklanmış şekilde 4 adet içime hazır uyuşturucu madde ve 2 ayrı poşete sarılı 8.6 gram Skunk olarak adlandırılan uyuşturucu madde buldu.

KULLANDIKLARINI İTİRAF ETTİLER

Şahıslar uyuşturucu maddeyi kullandıklarını itiraf etti. Bunun üzerine gözaltına alınan S.Ç., E.T., E.B., E.E. ve R.A. isimli 5 kişi, Darıca Farabi ve Eğitim Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...