Eşini öldüren emekli öğretmenin ifadesi ortaya çıktı: “Çok konuşuyordu”

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Eşini öldüren emekli öğretmenin ifadesi ortaya çıktı: “Çok konuşuyordu”

YAŞAM Haberleri  / İHA

Konya’da tartıştığı kanser hastası eşini başından vuran emekli öğretmen olayın ardından polis merkezin giderek teslim oldu. Adliyeye sevk edilen emekli öğretmen ilk ifadesinde “Çok konuşuyordu. 'Senin annen şöyle, böyle' deyip duruyordu” ifadelerini kullandı.

Konya’nın Meram ilçesine bağlı Melikşah Mahallesinde bir apartmanın 3. katında gerçekleşen olayda 70 yaşında emekli öğretmen Turgut Ş. kanser hastası olan ve son zamanlarda tartışma yaşadığı 70 yaşındaki eşi Sevim Ş.’yi başından vurdu. Sevim Ş. olay yerinde hayatını kaybederken Turgut Ş. ise polis merkezine giderek eşini öldürdüğünü itiraf ederek teslim oldu.  Olay yerinde yaşamını kaybeden Sevim Ş. Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

“ÇOK KONUŞUYORDU”

Eşini başından vurarak öldüren Turgut Şimşek, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şimşek'in ilk ifadesinde, "Üzerime çok geliyordu. Çok konuşuyordu. 'Senin annen şöyle, böyle' deyip duruyordu. Kavga ettik. Bana bıçak salladı. Ben de 'Bu kadın beni öldürecek' diye düşünüp tabancayla ateş ettim'' dedi.   

Eşini öldüren emekli öğretmenin ifadesi ortaya çıktı: “Çok konuşuyordu”         

                                                                       

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...