Kardiyolojiye gidecekti, kalp krizinden öldü

Düzenleyen:
Kardiyolojiye gidecekti, kalp krizinden öldü

YAŞAM Haberleri

Isparta'da itfaiye eri Yavuz Barlas, görev başındayken geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Barlas'ın kalbindeki şikâyetleri anlatmak için yarın doktora gideceği ortaya çıktı.

Hastane randevusuna bir gün kala kalp krizinden öldü. Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde itfaiye eri olarak görev yapan 59 yaşındaki Yavuz Barlas, sabah mesaiye başladığı sırada fenalaştı. Arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekibi geldi. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Barlas, hastaneye kaldırıldı. Ancak itfaiye eri kurtarılamadı. Merhum için İtfaiye Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mesai arkadaşları, ailesi ve sevenleri katıldı. 
Kardiyolojiye gidecekti, kalp krizinden öldü
İTFAİYE ARACI BU SEFER CENAZESİNİ TAŞIDI
Barlas'ın cenazesi, itfaiye aracıyla getirildi. Mesai arkadaşlarından ve sevenlerinden helallik alınmasının ardından cenaze Dilara Camii’ne götürüldü. Burada ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Barlas, Akyol Mezarlığı’na defnedildi. Öte yandan Barlas'ın bir haftadır devam eden kalp rahatsızlığı için 11 Ekim tarihine kardiyoloji servisinden randevu aldığı öğrenildi.

Kardiyolojiye gidecekti, kalp krizinden öldü

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...