20 günlük bebeğine doyamadan hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
20 günlük bebeğine doyamadan hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de arkadaşlar arasında çıkan kavgada bıçaklanan 30 yaşındaki Mahsun Arslan, 20 günlük bebeğine doyamadan hayatını kaybetti.

İzmir'in Buca ilçesinde dün akşam saat 22.00 aıralarında arkadaş oldukları ileri sürülen Mahsun Aslan, A.F. ve S.F. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu 30 yaşındaki Mahsun Aslan, vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığıldı.

Şüpheliler bindikleri otomobil ile hızla olay yerinden kaçarken, evinin önünde bıçaklanan Aslan, Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. Aslan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİLERİ YAKALAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan, evli ve 20 günlük bir bebeği olduğu öğrenilen Aslan’ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, otomobil ile kaçarak kayıplara karışan şüphelileri yakalama çalışmalarının ise sürdüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...