Şehit polisler dualarla uğurlandı

Düzenleyen:
Şehit polisler dualarla uğurlandı

YAŞAM Haberleri

Fırat Kalkanı Harekât Bölgesi’nde zırhlı araca terör örgütü PKK/PYD’nin güdümlü füzeyle yaptığı saldırı sonucu şehit olan polis memurları Fatih Doğan (32) ile Cihat Şahin (34) son yolculuklarına uğurlandı.

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'ndeki Azez'de seyir halindeki zırhlı araca Tel Rıfat bölgesinden teröristlerce saldırı yapıldı. Güdümlü füzeyle yapılan saldırıda Özel Harekat Polisi Cihat Şahin ve Fatih Doğan şehit oldu, 2 özel harekatçı da yaralandı.

Şehit polisler için ilk tören Gaziantep'te düzenlenirken, törenin ardından Fatih Doğan'ın naaşı Adıyaman'a, Cihat Şahin'in cenazesi ise Elazığ'a gönderildi.

BAKAN SOYLU BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Fatih Doğan için Adıyaman’da düzenlenen cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin yakınlarını teselli edip, başsağlığı diledi. Bakan Soylu, şehidin MHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı olan babası Mehmet Doğan ile birlikte mezarlığa kadar tabuta omuz verdi. Şehidin yaklaşık bir yıl önce evlendiği ve eşinin hamile olduğu öğrenildi.

İki çocuk babası şehit Cihat Şahin’in cenazesi de memleketi Elâzığ’da toprağa verildi. Cenaze törenine katılan Bakan Soylu şehidin tabutunu taşıdı.

Şehit polisler dualarla uğurlandı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...