Uçurumda özçekim feci sonla bitti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Uçurumda özçekim feci sonla bitti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da uçurum kenarında kuzeniyle beraber selfie çekerken düşerek hayatını kaybeden 21 yaşındaki genç kız gözyaşları içinde toprağa verildi.

Adana'da Varda Köprüsü yakınındaki kayalık bölgede hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen iki kuzen dengelerini kaybederek uçurumdan yuvarlandı.

 21 yaşındaki Hatice N. K. olay yerinde hayatını kaybederken, Karabulut'u tutmak isterken uçurumdan düşen 25 yaşındaki kuzeni Mazlum S. de ağır yaralandı.

Uçurumda özçekim feci sonla bittiMazlum S. ve Hatice N. K. düştükleri yerden ​itfaiye ve AFAD'ın 1 saatlik çalışması ile çıkarıldı.

AİLE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Genç kızın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere Kabasakal Mezarlığı’na getirildi.

Genç kız defnedilirken baba Murat K. ile anne Ayşe K. gözyaşlarına boğuldu. Hatice’nin kız kardeşi Ahsen K. da ablasının şef önlüğünü elinden bırakmadı. Hatice’nin bir arkadaşı da cenaze yıkanırken 'kardeşimi incitmeyin' diyerek ağladı.

21 yaşındaki Hatice N. K.’nin cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...