Ümraniye’de psikolojim bozuldu diyen İETT şoförü ile yolcular arasında tartışma çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ümraniye’de psikolojim bozuldu diyen İETT şoförü ile yolcular arasında tartışma çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ümraniye’de psikolojim bozuldu diyerek durakta yolcuları indiren İETT şoförü kendisine tepki gösteren vatandaşa "Vergiyi bana mı veriyorsun ulan. Benim kaç tane raporum var biliyor musun" diye çıkışması dikkat çekti.

Ümraniye Necip Fazıl Mahallesinde gerçekleşen olayda 19S hat numaralı Kadıköy Yenidoğan seferini yapan İETT şoförü Çekmeköy Sapağı durağına geldiğinde otobüsü durdurarak psikolojisinin bozulduğunu ve daha fazla ilerleyemeyeceğini söyleyerek vatandaşların otobüsten inmesini istedi. Otobüsten inmeyen vatandaşlara ‘aşağı inin devam etmiyorum’ diyerek çıkıştı. İETT şoförü ve otobüsten inmek istemeyen vatandaşlar arasında tartışma yaşandı.

“BANA MI VERGİ VERİYORSUN?”

Otobüsten inmek istemeyen bir yolcunun İETT şoförüne ‘benim vergimle gidiyorsun’ demesi üzerine vatandaşa kızan İETT şoförü “Ne vergisi kardeşim, bana mı veriyorsun ulan vergiyi? Benim kaç tane raporum var, sen biliyor musun? Öldürecek misiniz beni” şeklinde bağırdı. Psikolojisinin bozulduğunu söyleyen İETT şoförü ile yolcular arasında yaşanan tartışma otobüstekiler tarafından cep telefonu kamerasına yansıdı.

                                                                                   

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...