Kedi öğrencilerin bıraktığı not sayesinde kurtuldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kedi öğrencilerin bıraktığı not sayesinde kurtuldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tokat’ta bir otomobilin motor kısmına giren yavru kedi, öğrencilerin araca bıraktığı not sayesinde kurtuldu. Kurtarılan yavru kedi başka bir kaputa daha girerken yakalanıp hayvanseverlere teslim edildi.

Tokat’ın Gülbahar Hatun Mahallesinde park halindeki bir otomobilin motor kısmından kedi sesi geldiğini duyan öğrenciler kediyi buldukları yerden çıkaramayınca çareyi not yazmakta buldu. Otomobilin camına  ‘Arabada kedi var’ yazısı asarak okullarının yolunu tuttu. Kedi miyavlamasına duyan vatandaşlar yazılı notu görünce polis ve itfaiye ekiplerine olayı ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri kediyi kurtarmak için harekete geçti.

Kedi öğrencilerin bıraktığı not sayesinde kurtuldu

KAPUTTAN ÇIKAN KENDİ BAŞKA BİR KAPUTA GİRDİ

Kedinin girdiği otomobilin sürücüsüne ulaşamayan trafik ekipleri, otomobilin arka kapısının açık olduğunu fark etti. Otomobilin kaputunu açan itfaiye eri, kedinin gizlendiği yere elini uzatamayınca oksijen tüpünün vanasını açarak saklandığı yerden çıkması sağlandı. Sesten korkarak kaputtan çıkan kedi başka bir otomobilin motor kısmına girdi. Otomobillin sahibine ulaşılarak kaput açıldı. Kendini kurtarmak isteyenlerden kaçan kedinin iki aracın daha motor kısmına girmesi vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bir vatandaş tarafından yakalanan kedi hayvansevere teslim edildi.

Kedi öğrencilerin bıraktığı not sayesinde kurtuldu

  

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...