Esenyurt’ta doğalgaz hattındaki parlama iki daireyi küle çevirdi

Düzenleyen:
Esenyurt’ta doğalgaz hattındaki parlama iki daireyi küle çevirdi

YAŞAM Haberleri

​Esenyurt'ta 3 katlı bir binanın doğalgaz hattında parlama meydana geldi, büyüyen yangında iki daire alev alev yandı.

İstanbul Esenyurt'ta gece saat 03.00 sıralarında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Edinilen bilgiye göre, 3 katlı bir binanın doğalgaz hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle parlama meydana geldi. Binanın giriş katında bulunan hurda ve kağıt yığınları nedeniyle yangın kısa sürede büyüyerek üst katlara sirayet etti. Binada bulunan vatandaşlar korku ve panikle sokağa döküldü.

İKİ DAİRE ALEV ALEV YANDI

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yangınının büyümesiyle birlikte alevler kısa sürede binanın 1'inci ve 2'nci katındaki daireleri sardı. Binadaki vatandaşlar kendi imkanlarıyla tahliye olurken yangın yandaki binalara sıçramadan itfaiye tarafından kontrol altına alındı.

Can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı olayda binada büyük hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Esenyurt’ta doğalgaz hattındaki parlama iki daireyi küle çevirdi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...