Emekli polis dehşet saçtı: 2 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Emekli polis dehşet saçtı: 2 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da kahvehane giden emekli polis işletme sahibi ile tartışınca beylik silahına sarılarak kurşun yağdırdı. Olayda vurulan iki kişi hayatını kaybetti.

Çukurova'da emekli polis memuru Kamil G., kahvehanede oturduğu sırada iş yeri sahibi Bahadır Serindağ (43) ve Sabri Özgenç (44) ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında emekli polis memuru Kamil G., yanında bulundurduğu tabancasını çıkartarak iş yeri sahibi ile yanında bulunan kişiye defalarca ateş açtı. Bu sırada emekli polis kahvehanede bulunan diğer müşteriler tarafından etkisiz hale getirildi. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Ekipler emekli polis memuru Kamil G.'yi gözaltına alındı.

Emekli polis dehşet saçtı: 2 ölüAğır yaralı Özgenç ve Serindağ hastanede hayatını kaybetti.

POLİSİN ARAŞTIRMASI SÜRÜYOR

Yerde kanlar içerisinde yatan Bahadır Serindağ ve Sabri Özgenç sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaralı şahıslar kurtarılamadı.
Polisin olayla ilgili araştırması devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...