Müşterisi olduğu taksiyi çaldı 3 gün taksicilik yaptı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Müşterisi olduğu taksiyi çaldı 3 gün taksicilik yaptı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beylikdüzü’nde müşteri olarak bindiği taksiyi kaçıran ve çaldığı taksiyle 3 gün boyunca taksicilik yapan şüpheli, bir taksiciden gelen ihbarın üzerine Avcılar’da yakalandı.

İstanbul Beylikdüzü’nde Salı sabaha karşı müşteri olarak taksiye binen şahıs, taksinin şoförü Murat Atabey’in tuvalet ihtiyacını gidermek için aracı durdurması sonucu taksiyi çaldı. Taksi şoförü, şahıs hakkında ihbarda bulundu. İhbarın üzerine Avcılar’daki bir taksi şoförü dün saat 11.30 sıralarında çalınan taksiyi Avcılar Ambarlı Meydanı'nda gördüğünü söyledi.

LASTİKLERİNE ATEŞ AÇTI

Bilgi üzerine harekete geçen Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri olay yerine intikal etti. Aracın içerisinde bulunan şüpheli, polis ekiplerini fark edince kaçmaya çalıştı. Şüphelini “dur” ihtarına uymaması üzerine polis ekipleri aracın lastiklerine ateş açtı. Döner kavşakta bir süre tur atan şahıs, araçtan atlayarak kaçmaya çalıştı.

46 AYRI SUÇTAN KAYDI VAR

Araç bir ağaca çarparak durdu. Yapılan geniş çaplı çalışmaların sonunda, yolcu Adülsamet K.'nin, uyuşturucu madde ticareti, ev ve otomobilden hırsızlık, kasten ve taksirli yaralama gibi 46 ayrı suçtan poliste kaydı bulunduğu, 11 ayrı olay ile ilgili de arandığı öğrenildi. Yakalanan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 

Müşterisi olduğu taksiyi çaldı 3 gün taksicilik yaptı!

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...