MİT'ten olduğunu söyleyip emekli doktora kabusu yaşattı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
MİT'ten olduğunu söyleyip emekli doktora kabusu yaşattı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya’da kendisini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Operasyon Amiri olarak tanıtan şahıs, emekli doktoru kandırarak 1 milyon TL'sini almaya çalıştı. Polisin operasyonuyla yakalanan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya’da emekli doktor O.U.'ya telefonla ulaşan bir şahıs MİT Operasyon Amiri olduğunu söyleyerek, kimlik bilgilerinin FETÖ tarafından kopyalandığını söyledi. 

Panikleyen O.U., telefondaki şahsın aynı zamanda kopyalanan kimlikteki kişilere yönelik operasyon yapılacağını da duyunca ne yapacağını şaşırdı.

ŞÜPHELENİNCE ŞİKAYETÇİ OLDU

Şüphelinin talimatı doğrultusunda bankadaki 1 milyon TL’sini çeken O.U., durumdan şüphelenince Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına giderek şikayetçi oldu. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüphelileri yakalamak için O.U. ile ortak hareket edilerek operasyona hazırlanıldı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, O.U.‘nun ikameti çevresinde yerlerini alırken, parayı almaya gelen S.D. isimli şüpheli ekipler tarafından suçüstü yakalandı. Pek çok şuçtan kaydı bulunduğu anlaşılan şüpheli S.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...