Köpek kavgası kanlı bitti: 1 kişi ölü, 1 kişi yaralandı

Düzenleyen:
Köpek kavgası kanlı bitti: 1 kişi ölü, 1 kişi yaralandı

YAŞAM Haberleri

Antalya'da bir restoranda yemek yiyen iki grup, köpek yüzünden birbirine girdi. "Köpeğin bana değdi" diyerek tartışma çıkaran şahısın başlattığı kavgada, 1 kişi öldü 1 kişi ise yaralandı.

Bir tartışmanın sonu daha kanlı bitti. Antalya'da restoranda köpeği ile oturan iki arkadaş yan masadaki şahsın "köpeğin bana dokundu" tepkisiyle neye uğradıklarını şaşırdı. Tartışmanın dozunu her dakika biraz daha arttıran şahıs, köpek sahibi ve arkadaşına saldırarak birnin ölümüne diğerinin ise ağır yaralanmasına sebep oldu.

SİLAHLA SALDIRDI
Olay, iki gün önce akşam saatlerinde Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi'nde bulunan bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Yüksel (34) ve arkadaşı Metehan Gözükara (28) restoranda birlikte yemek yerken Metehan Gözükara'nın köpeği orada bulunan gruptan birine dokundu. Abdestinin bozulduğunu iddia eden şahıs ile Metehan Gözükara arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada tabancasını çeken 3 kişilik gruptan bir şahıs Mehmet Yüksel'i göğsünden vururken, Metehan Gözükara'yı da vurarak ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülen yaralılardan Yüksel, yaşamını yitirdi. Jandarma ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

BİR BABANIN EN ACI ANI
Mehmet Yüksel’in babası Tacettin Yüksel ve yakınları, bugün sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'na oğlunun cenazesini almaya geldi. Uzun süre gözyaşı döken babayı yakınları teselli etti. Mehmet Yüksel'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine götürüldü.

Köpek kavgası kanlı bitti: 1 kişi ölü, 1 kişi yaralandıOğlunun cenazesini almaya gelen baba gözyaşlarına boğuldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...