Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karı kocanın bıçaklı düellosu kanlı bitti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Karı kocanın bıçaklı düellosu kanlı bitti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’nın Kozan ilçesinde bir kadın, tartıştığı kocasını bıçakla öldürdü. Katil zanlısı kadın gözaltına alındı.

Adana’nın Kozan ilçesinde önceki gece 23.00 sıralarında Osman Efeoğulları (68) ve eşi Öznur Efeoğulları arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Osman Efeoğulları’nın karısını bıçakla kolundan yaralayıp balkondan atmaya çalıştığı, daha sonra kadının evden kaçmaya çalıştığı ve yaşanan arbedede tarafların birbirlerini bıçakla yaraladığı öne sürüldü.

KADIN GÖZALTINA ALINDI

Kozan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı Öznur Efeoğulları ise tedavisinin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kozan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla olay yeri inceleme ekipleri olayın yaşandığı evde geniş çaplı inceleme yaptı. Önce Kozan Devlet Hastanesi morguna, ardından da Adana Adli Tıp Kurumuna gönderilen yaşlı adamın cansız bedeni yakınları tarafından alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...