Selçuk Bayraktar’dan duygulandıran paylaşım

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Selçuk Bayraktar’dan duygulandıran paylaşım

YAŞAM Haberleri  / İHA

Selçuk Bayraktar, birkaç gün önce vefat eden babasının balık tuttuğu mutlu anlarından bir görüntü paylaşarak, “Cenazeye gelen, taziye veren ve dua eden herkesten Allah razı olsun” dedi.

Selçuk Bayraktar, 72 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden babası Özdemir Bayraktar'la ilgili duygulandıran bir paylaşım yaptı.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Babam ve Amcam. Cenazeye gelen, taziye veren ve dua eden herkesten Allah razı olsun. Babacığımızın ruhu şad, mekanı cennet olsun. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı ömürler versin” ifadelerini kullandı.

VEFATINI OĞLU DUYURMUŞTU

Özdemir Bayraktar'ın vefat haberini sosyal medya hesabından oğlu Haluk Bayraktar, duyurmuştu.

Haluk Bayraktar, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda  "Değerlerinden taviz vermeden adanmış bir ömür yaşadı. Yılmak bilmeyen azmiyle araştırıp üretenlerden oldu. Haksızlıklar karşısında hiç pes etmedi, gücü yettiğince yardım etti. Allah rahmet eylesin." demişti.

Türkiye’nin sanayi sektöründe öncü rol üstlenen birçok fabrikanın (Burdur Traktör, İstanbul Segman, Uzel vb.) kuruluş ve yeni yatırımlar aşamasında teknik yönetici görevlerinde çalışan Özdemir Bayraktar, BAYKAR'ın kurucularındandı. Yerli SİHA'ların da öncü ismiydi.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...