Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Feci kaza: Otomobil hurdaya döndü

Düzenleyen:
Feci kaza: Otomobil hurdaya döndü

YAŞAM Haberleri

Kırıkkale'de kontrolden çıkarak takla atan otomobilin hurdaya döndüğü kazada ağır yaralanan sürücüye yoldan geçen bir doktor kalp masajı yaptı. Hastaneye kaldırılan sürücü hayatını kaybetti.

Kırıkkale-Kayseri kara yolunun 32. kilometresinde, Onur Kaya (31) idaresindeki otomobil bir anda kontrolden çıkarak takla atıp refüje devrildi. Otomobilin hurda yığınına döndüğü kazada sürücüsü ağır yaralandı. İhbar üzerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Otomobilde sıkışan sürücü Kaya, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. O sırada yoldan geçen bir doktor ise sürücüye kalp masajı yaptı. Sedye ile ambulansa taşınan Onur Kaya, Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Kaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Refüjdeki otomobil ise çekici vasıtasıyla otoparka kaldırıldı. Kaza sonrası bir süreliğine kapatılan karayolu, ekiplerin kontrolünde yeniden trafiğe açıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...