HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Eski çalıştığı durağa gelip dehşet saçtı

Düzenleyen: /
Eski çalıştığı durağa gelip dehşet saçtı
Sultangazi, Taksi, Haber

YAŞAM Haberleri

Bir süre önce ayrıldığı taksi durağına elinde bir bıçakla gelen şahıs, durağın önünde duran bir taksiye sopa ve bıçakla saldırıp parçalamaya çalıştı.

Sultangazi'de gece saatlerinde alkollü olduğu öğrenilen şahıs dehşet saçtı. Eline aldığı bıçak ve sopayla durağa gelip bir taksiyi patçalayan şahıs çevredekilerin şikayet etmesi üzerine yakalandı. Söz konusu saldırganın durakta daha önce taksici olarak çalıştığı öğrenildi.

ARACIN CAMLARINI KIRIP KAPORTA VE KAPILARA ZARAR VERDİ
Olay, geçtiğimiz gün Sultangazi Yunus Emre Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, Ö.Ö. isimli kişi, elinde sopa ve bıçak ile eskiden çalıştığı taksi durağına geldi. Durağa gelen Ö.Ö. elindeki sopa ile durağın önünde bulunan taksiye vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri gelirken, aracın camlarını kıran şahıs, kaportaya ve kapılara vurmaya devam etti. 

O ANLAR SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ
Elinde bıçak ile koştuğu esnada polis ekipleri tarafından yakalanan ve alkollü olduğu öne sürülen Ö.Ö. gözaltına alındı.
Öte yandan Ö.Ö. tarafından aracı parçalanan taksici, o anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Görüntülerde, Ö.Ö.’nün taksiyi parçaladığı anlar görülürken, sürücü taksisini parçalayan kişiden şikayetçi oldu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...