Kardeş kavgası ev yaktırdı

Düzenleyen:
Kardeş kavgası ev yaktırdı

YAŞAM Haberleri

Gaziosmanpaşa'da yaşayan iki kardeşin kavgası yangınla sonuçlandı. Kardeşlerden biri evi ateşe verirken, yangının hızla yayılması üzerine bir kişi dumandan etkilendi.

Kardeş kavgası bu defa masumane sonuçlanmadı. Gaziosmanpaşa'da ikamet eden iki kardeş henüz bilinmeyen bir nedenle birbirine girdi. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine kardeşlerden biri sinirlenip evi yaktı. Evin içinde bir anda büyüyen yangın binayı sardı. Dumandan tkilenen bir vatandaş hastaneye kaldırıldı.

DAİREDE ÇIKAN YANGIN BİNAYI SARDI
Yangın 04.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Küçükköy Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı binanın 1’inci katında çıktı. İddiaya göre, dairede yaşayan kardeşler arasında bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Çıkan kavga sonrasında kardeşlerden birisi daireyi ateşe verdi. Dairede çıkan yangın binanın tamamında etkili oldu. Yangının çıktığını görenler durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

1 KİŞİ HASTANELİK OLDU
İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği esnada 1 kişi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen 1 kişiye sağlık ekipleri tarafından ambulansta oksijen verildi. Yangın nedeniyle dairede hasar meydana gelirken polis olayla ilgili çalışma başlattı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...