HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Feci son! Genç kadın göğsünden vurulmuş halde bulundu

Düzenleyen: /
Feci son! Genç kadın göğsünden vurulmuş halde bulundu
Isparta, Kadın, Cinayet, Haber

YAŞAM Haberleri

Isparta Eğirdir'de bulunan otogarda gelen silah sesine koşan vatandaşlar, yerde vurulmuş halde ölü bir kadın buldu.

Yine bir kadın cinayeti yüreğimizi yaktı. Isparta Burdur'da otogara giden vatandaşlar, duydukları kurşun sesiyle dehşeti yaşadı. Olya yerine koşan vatandaşlar yerde silahla vurulmuş bir kadın buldu. Olay yerine hemen ekipleri çağıran vatandaşlar, talihsiz kadının öldüğünü öğrendi.

CESEDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU
Olay, saat 12.30 sıralarında Eğirdir Otogarı’nda meydana geldi. Otogardaki bir yazıhanenin yanında silah sesi duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine emniyet ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen polis, yerde göğsünden tabanca ile vurulmuş halde bir kadının yattığını gördü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Hülya Arsever(39) olduğu tespit edilen kadının öldüğünü belirledi. Cenazenin yanında da bir tabanca bulundu.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Arsever’in cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Arsever’in intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...