Çay ocağında kanlı infaz!

Düzenleyen:
Çay ocağında kanlı infaz!

YAŞAM Haberleri

Elazığ'da bir çay ocağında husumetlisini gören şahıs, tartışmaya başlamasının ardından çileden çıkıp silahla ateş ederek cinayet işledi.

Bir husumet daha kanlı bitti. Elazığ'da aralarında bir süredir husumet bulunan iki şahıs bir çay ocağında karşılaştı. Bulundukları yerde tartışmaya başlayan şahısların, kavgasının şiddetlenmesi üzerine silahına davranan şahıslardan biri diğerini kurşunlayarak öldürdü.

YANLIŞLIKLA KENDİNİ DE YARALADI
Olay, sabah saatlerinde merkeze bağlı İzzetpaşa Mahallesinde bulunan bir çay ocağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunan S.Y. ve Burak Yalçın çay ocağında bir araya geldi. Aralarında çıkan tartışmanın ardından S.Y., Yalçın'ı silahla ateş ederek yaraladı. Yanlışlıkla kendini de ye yaralayan S.Y. yaralı halde olay yerinden kaçtı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTULAMADI
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Yalçın, ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Yalçın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Şüpheli S.Y. ise Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...