Feci kaza! Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Feci kaza! Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Samsun'dan doğu illerini gezmeye giden sağlıkçıların bulunduğu midibüsün kaza yapıp devrilmesi üzerine araçta bulunan Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı hayatını kaybetti.

Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi soktorlarından Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Hasan Hüseyin Saldık, trajik bir kazada hayatını kaybetti. Samsun'dan doğu illerine giden midibüste bulunan Saltık, aracın kaza yapıp devrilmesi üzerine ağır yaralan. Hastaneye kaldırılan, fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Saltık, sağlık camiasını ölümüyle derinden yaraladı.

FECİ KAZADA 24 KİŞİ YARALANDI 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Samsun'dan doğu illeri sağlıkçılarını geziye götüren midibüsün Sivas'ta devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 24 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Hasan Hüseyin Saldık'ın uzun yıllar Samsun Devlet Hastanesinde ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı olarak görev yaptığı öğrenildi. Doktor Hasan Hüseyin Saltık'ın ölümü Samsun'da sağlık camiasını hüzne boğdu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...