Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üç aracın karıştığı feci kazada bir kişi öldü, sürücü tutuklandı

Düzenleyen:
Üç aracın karıştığı feci kazada bir kişi öldü, sürücü tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir kişi hayatını kaybederken, alkollü olduğu tespit edilen sürücü ise tutuklandı.

Dün saat 22.30 sıralarında Kandıra yolu, İzmit ilçesi Çayırköy mevkiinde kaza meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olarak otomobilin direksiyonuna geçen Erkan S., araç ile İzmit istikametine giderken karşı yönden gelip Kandıra istikametine ilerleyen Kübra S. idaresindeki arazi aracına çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil, yine Kandıra istikametine gidin Cafer E. yönetimindeki otomobile çarptı.

Kazanın ardından bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobillerin kullanılmaz hale geldiği kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ahmet Yaşa (61), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

ALKOLLÜ ARAÇ KULLANARAK ÖLÜME SEBEBİYET VERMEKTEN TUTUKLANDI

Araç sürücüsü Erkan S. ise alkollü araç kullanarak ölüme sebebiyet vermekten taburcu olduktan hemen sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...