Antalya'da nar yüklü kamyon devrildi: Yaralılar var

Düzenleyen:
Antalya'da nar yüklü kamyon devrildi: Yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Antalya’nın Kumluca ilçesinde nar yüklü kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı

Saat 21.45 sıralarında Kumluca ilçesi Meydan Mahallesi, Ahmet Ali Ağa Bulvarı Shell Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Finike ilçesindeki nar paketleme tesisine götürmek için Kumluca’nın ilçesine bağlı Yazır Mahallesi'nden nar yükleyen Dursun T. yönetimindeki kamyonun tekeri patladı. Kontrolden çıkan kamyon tam kavşağın ortasında devrildi. Kamyondaki nar dolu kasalar yola döküldü. Yol kısa bir süre trafiğe kapatıldı.

Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine, polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sürücü Dursun T., Ünal A. ve araçta bulunan 5 yaşındaki Elanur A. hafif, Gülbeyaz G. ise ağır yaralandı. Yaralılar, kaza yerine gelen ambulanslarla ilçedeki hastanelere sevk edildi. Diğer yaralılar ayakta tedavi olurken, Gülbeyaz G. ise Kumluca Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...