Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Siyam ikizleri artık görevlerinin başında

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Siyam ikizleri artık görevlerinin başında

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kahramanmaraş’ta siyam ikizleri Ayşe ve Sema Tanrıkulu kardeşlerin ilk görev yeri, müftülük hizmet binasındaki kütüphane birimi oldu.

Kahramanmaraş’ta siyam ikizleri Ayşe ve Sema Tanrıkulu girdikleri üniversite sınavı sonrası başarılı olamadı. Kardeşler daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İlahiyat bölümünde eğitim gördü. Eğitimlerini tamamlayan siyam ikizleri, Türkiye Diyanet Vakfı bünyesinde Kahramanmaraş İl Müftülüğü Kütüphanesinde göreve başladı.

"CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ"

Kütüphaneye yeni gelen kitapları raflara yerleştiren ve mutluluklarını dile getiren kardeşler “Bize destek olan ve bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımıza, Diyanet İşleri Başkanı’mıza ve il müftümüze çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun kendilerinden. Kitaplarla iç içe olmak bizi çok mutlu etti. Biz ayaklarımızın üzerinde durduğumuza inanıyoruz ve çok mutlu oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...