Bursa'da 7 aracın karıştığı zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzenleyen:
Bursa'da 7 aracın karıştığı zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı var

YAŞAM Haberleri

​Bursa’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 1’i ağır 10 kişi yaralandı. Araçtan fırlayan yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde saat 02.00 sularında meydana gelen zincirleme kazada ortalık adeta savaş alanına döndü. Edinilen bilgiye göre, Esentepe Köprülü Kavşağı girişinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı 7 araç zincirleme kaza yaptı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan yaralıların yardımına koştu. Bu esnada polis ekipleri, olası ikinci bir kazayı önlemek için köprülü kavşağın girişini trafiğe kapattı. Kaza yeri savaş alanına dönerken bazı yolcu ve sürüclerin yola savrulduğu görüldü. Araçlardan kurtarılan veyerde yatan yaralılar ilk müdahalenin ardından bölgedeki hastanelere sevk edildi.

7 aracı karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 10 kişi yaralandı. Kazada, bir araç metal yığınına dönerken, 3 araç kullanılamaz hale geldi.

Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa'da 7 aracın karıştığı zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...