Emekli emniyet amiri evinde ölü bulundu

Düzenleyen:
Emekli emniyet amiri evinde ölü bulundu

YAŞAM Haberleri

Samsun'da yaşayan emekli emniyet amiri, bir süredir kendisinden haber alınamamasının ardından evinde ölü olarak bulundu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve geçen sene emekli olarak göreinden ayrılan eski emniyet amiri, evinde çocukları tarafından ölmüş halde bulundu. Emekli amirin ölümünü şüpheli bulan polis ekipleri, konu hakkında derinlemesine bir soruşturma başlattı.

CESEDİNİ ÇOCUKLARI BULDU
Alınan bilgiye göre, emekli emniyet amiri Osman Türkmen'i (50) çocukları, İlkadım ilçesi Liman Mahallesi'nde yaşadıkları evde yerde hareketsiz buldu. İhbar üzerine eve sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri, Türkmen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Osman Türkmen'in ölümünün şüpheli bulunması üzerine savcılık soruşturma başlattı.

Türkmen'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Osman Türkmen'in Samsun Emniyet Müdürlüğünde görev yaptığı ve geçen yıl emekli olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...