Kadın trafik polisinden hayat kurtaran müdahale

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kadın trafik polisinden hayat kurtaran müdahale

YAŞAM Haberleri  / İHA

Göğsünden bıçaklanarak can havliyle koşan genç, trafik polislerinden yardım istedi. Kadın trafik polisi, ilk önce gencin tişörtüyle yarasına tampon yaptı, daha sonra onu ekip aracı ile hastaneye götürdü.

İstanbul Nişantaşı Vali Konağı Caddesi üzerinde meydana gelen olayda Atakan Sönmez (20), trafikte yaşanan kavgada N.T. ve Ü.T. isimli şahıslar tarafından göğsünden bıçaklandı. Can havliyle koşarak kaçan genç, trafik ekibini görünce yanlarına gidip yardım istedi.

YAPTIĞI TAMPONLA HAYATTA KALMASINI SAĞLADI

Araç içerisindeki polisler gencin ilk olarak ne istediğini anlamayarak araçtan aşağıya indi. Bu sırada Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görev yapan kadın trafik polis memuru Sema Küçükşimşek, gencin göğsünden bıçaklandığını anlayarak yere oturmasını isteyip müdahale etmeye çalıştı. Küçükşimşek, gencin tişörtüyle kanayan bölgeye tampon yapıp hayatta kalmasını sağlarken, diğer polis 112’yi arayarak ambulans istedi. Çevredeki vatandaşlar ise polislerin çevresine toplanarak, cadde üzerinde yoğunluğa sebep oldu.

SANİYELİK KARARLA HAYATA TUTUNDU

Küçükşimşek, uzun süre tampon yapmaya devam ederken, ambulans trafik yoğunluğundan olay yerine ulaşmakta zorlandı. Ambulansın olay yerine ulaşamaması üzerine kadın trafik polisi Sema Küçükşimşek ve ekip arkadaşı yaralı genci ekip aracına alarak Nişantaşı’ndaki özel bir hastaneye götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan genç, polislerin saniyelik olarak verdikleri kararla hayata tutundu.

Doktorların baygınlık geçiren gencin kısa bir süre daha hastaneye getirilmemiş olması hâlinde hayatını kaybedeceğini söylediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...